21.9.12

SEX TIMMAR MED HARRY POTTER















I Londons senaste turistattraktion - Warner Brothers Studio Tour  (The making of Harry Potter) har man för första gången möjlighet att följa med bakom kulisserna och se inspelningsplatsen till Harry Potter-filmerna. Läs mer här.


20.9.12

ALLA GILLAR VÄL LEGO





















LEGOLAND Windsor är en familjepark inte så långt från London. Här finns många aktiviteter som åkattraktioner, tema lekplatser ovs. Det är öppet en hel del nu i höst men kolla hemsidan för exakta tider, priser och övrig info.

19.9.12

PET-FLASKOR I NY FORM





















Miljövänlig ryggsäck från Beatrix. Varje ryggsäck är tillverkad av sju halvliters återvunna PET-flaskor. Går att köpa på Travelheros. Kolla även in det här underbara gosedjuret från Beatrix.

18.9.12

JORDEN RUNT PÅ 77 DAGAR

Sommaren 2010 landade Karins och Fredrics drömmar i en plan att våren 2012, innan deras stora tjej började i första klass, göra en långresa runt jorden.
Resan omfattade 77 dagars med start i Singapore, rejäl avkoppling på Pangkor Island i Malaysia, behagligt storstadsliv i Sydney under en vecka, Nya Zeelands två öar med husbil under tre veckor, paradistillvaro på Cooköarna, några galna dagar i Las Vegas, en husbilsturné runt Florida och en fantastisk avslutning på Manhattan i New York. Följ hela deras resa på bloggen Lost in paradise. Eller köp deras bok här.

13.9.12

BOKSLUKAREN













Vi är glada för en Stora städer och små barn-beställning från Bokslukaren i Stockholm. På hemsidan läser jag att detta är en kombo av en barnbokaffär och ett kafé. Här kan sätta sig i kaféhörnan och mumsa på Lorangas mazarin, Tant Gredelins kardemummakaka, Hans & Gretas mjuka pepparkaka och Willy Wonkas chokladmuffins. Låter fantastiskt tycker vi.