29.5.12

iGuy

Kul fodral till iPaden. Läser en test hos PappasAppar och det verkar bra.

28.5.12

KORTÄRMAT

Superhjälte tröja från Lesters i N. Y.

24.5.12

BARNENS DAG I BERLIN




Är ni i Berlin mellan den 1-3 juni firar man barnens dag med en massa aktiviteter. Mer information och program klicka över hit
.

21.5.12

RESANS DELMÅL
















Kanske har ni en bra bit att ta er innan ni kommer till flygplatsen och flygplanet som ska ta er till ert resemål. Eller vill ni slippa sätta hela familjen i bilen vid vargtimmen för att passa ett tidigt flyg? Landvettern bed and breakfast ligger ca 10 minuter från flygplatsen Landvettern. Perfekt att mellanlanda på och Bed and breakfast är oftast ett prisvärt alternativ för familjer på resande fot.

15.5.12

CHICCO LITEWAY BÄST I TEST

En ihopfällbar vagn är bra att ha på resa. Chicco Liteway blev bäst i test Råd och Rön 27/5 2011: "Praktisk, lätt att köra och lätt att fälla ihop". Låter som ett bra omdöme för storstadssemestrare.

14.5.12

KONST I PARIS

Centre Pompidou i Paris är ett stort museum för samtidskonst. Det ritades av arkitekten Renzo Piano och har ett spektakulärt utseende. Är man inte sugen på ett besök invändigt räcker det gott att kolla in utsidan som närmast kan liknas vid ett ut-och-invänt hus. Rören som leder el, vatten och ventilation är placerade på byggnades utsida.

10.5.12

THE NATIONS THRILL CAPITAL

Nöjesfältet Thorpe Park är en äventyrspark för hela familijen uppdelad i olika temaområden. Fältet är beläget i Chertsey, Surrey utmed Themsen några mil utanför London. Parken passar för de som verkligen vill utmanas av åkattraktionerna. Thorpe Parks slogan är "The nations thrill capital".

8.5.12

RUNDA BULLAR

Bagels, bagels, bagels. Brick Lane Beigel Bake är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Adressen är 159 Brick Lane,Brick Lane, London, E1 6SB

3.5.12

KONSTIGA LEDTRÅDAR

Moderna Museet Malmös Konstnycklar är en aktivitet som hela familjen kan göra tillsammans (när som helst under museets öppettid) för att upptäcka konsten i utställningen. För mer info klicka hit.